20 Şubat 2014 Perşembe

KİNDYROO




Çalışmayan bir anne iseniz ,işiniz sadece bebeğiniz ve eviniz ise ,evde hiç işiniz bitmiyor ve bebeğinize değerli ve faydalı vakit ayıramadığınızı düşünüyorsanız bizim gibi anne bebek oyun grubuna gitmeyi seçebilirsiniz. 

Biz Bahçeşehir de oturduğumuz için "kindyroo " seçtik . Haftada iki gün hem okulda yaşıtlarımız ile eğlenceli vakit geçiriyoruz,paylaşmayı öğrenip çevremizi tanıyoruz. Derslerimiz bir eğitmen eşliğinde geçiyor. Aslında sonuç olarak biz anneler çocuğumuza nasıl davranmalıyız ne öğretmeliyiz neler kazandırmalıyız onu öğreniyoruz. 

Erim okula gittiğinden beri biraz daha sosyalleşti diyebilirim ,takipteyim onu gözlemliyorum ve ona faydalı olabileceğini düşündüğüm herşeyi yapmaya hazırım evde ölü vakit geçirmesini istemiyorum ,kimi anneler için bu tarz programlar gereksiz ve Fuzuli masraf olarak algılanabilir ,herkesin tercihi tabi unutmayın ki çocukların hayal gücü oyuncaklarıyla ve anne babasıyla geçirdiği zamanla güçlenebilir. Oyüzden çocuğumuza evde veya okulda zaman ayırmalıyız  ki sevgi dolu ,sosyal ve mutlu bir çocuk yetiştirelim. 

Tabi benim oğlum gibi cool takilip ,özgür karektere sahip olanları da hesaba kalabiliriz:::)))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder