2 Mayıs 2013 Perşembe

baby shower çılgınlığı..

 

  Bebeğin doğumu yaklaştıkça annenin ve ailenin heyecını gittikçe doruklara ulaşır . 5’inci aydan sonra iyice belirginleşen anne adayının karnıyla birlikte, tüm ailenin ilgi odağı anne adayı olur,tabi anne bu durumdan oldukça memnundur:)o yüzden "hamileliğin keyfini sür"cümlesi bu zamanda dile getirilir; çünkü doğumdan sonra anneye olan ilgi azalır ve bütün ilgi bebeğe kayar işte tam da bu noktada lohusalık başlar.Lohusalık sürecini de başka bir yazımda paylaşmayı düşünüyorum zaten. Gelelim tekrar baby shower yani bebek partisine, anne adayının hamileliğini eğlenceli kılmak ve bir nevi bebeğe hoşgeldin demek için aile bireyleri veya yakın çevre düzenler bu partiyi; fakat son zamanlarda anneler organizasyon fırmalarıyla anlaşıp kendi partilerini diledikleri gibi düzenleyebiliyor maksat güzel vakit geçirmek ve fotoğraflarla kalan güzel anılar....

Birkaç parti örneği...


davetiye


bez pasta

özel siparişle yaptırılan pastalar







            Geçenlerde kuzenim tuğba'nın partisine davetliydim.Bütün organizasyonu kardeşi düzenledi evde yapıldı ve annemizin hiç bir şeyden haberi yoktu. Sizde sevdiklerinize böyle sürpriz partiler düzenleyebilirsiniz. Tüm iş eminönüne gidip partiyle ilgili bütün malzemeyi toplamakta, onun dışındaki bütün organizasyon size kalmış..

Tuğba'nın partisinden kareler..







2 yorum:

  1. Cnm ben bunları daha yeni görüyorum, Süper olmuş. Bundan sonra seni ay pardon "Erim Mirzatı" burdan takip edicem :)))

    YanıtlaSil
  2. hahhaa evet şekerim artık bizi burdan takip edebilirsin:)))

    YanıtlaSil